Penn og papir eller digital studieteknikk?

8 januar 2020, hadde jeg forelesning med Marianne Hagelia. Hun har gitt ut boken – Digital studieteknikk (2017). Hun kom med tips om hvordan og hvorfor du burde digitalisere din studieteknikk. Det hun kom med var veldig interresant.

Nå har jeg gått på HK siden høsten 2019. Under hvert semester har foreleserne startet semesteret med: Forskning viser….Lukk skjermene deres, ta frem penn, papir og noter!

Forandring fryder.

Under forelesningen til Marianne tenkte jeg, jøss her har mye forandret seg siden sist semester. Eller har det det?

Frem til nå har jeg vært den som har hatt ransel på ryggen, kloret ut 10 notatbøker i året og sikkert knekt 14 blyanter. Etter forelesningen ble jeg sittende og tenke. Skal jeg virkelig kaste meg ut i denne digitale studieteknikken?

Hvorfor ikke? Nå har du fulgt gamlemåten i alle år? Her det er på tide å farge håret å la den digitale studieteknikken få luft under vingene.

Mariannes beste tips.

Kommer… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *