Om meg

Velkommen til min profil.

 

Navn: Silje Lisether

Alder: 33 år

Kjønn: Kvinne

Fra: Lier, Norge

Utmerkelser: To gasellepriser – 2013 og 2019.

Media: TV-serien VEXT – Finansavisen.

Omtalt i Finansavisen (papirutgave) blant unge ledere.

Annet: Forespurt som gjesteforeleser på BI i strategi.

Blogg: www.smartinbound.no

 

 

Litt om meg som person:

Jeg er en målrettet, strukturert, ansvarsbevisst og engasjert dame med høye ambisjoner.  Jeg er allsidig, trives godt i team og har erfaring med oppstart og drift av flere suksessrike bedrifter.  En nøkkel til dette har vært tilstedeværelse, delaktighet og kommunikasjon med mine medarbeidere og kunder.  

 

Jeg liker å jobbe kreativt og tilegne meg ny kunnskap.  Jeg har evnen til å være empatisk, rettferdig, men også tydelig rundt kommunikasjon og forventninger. Jeg er positiv, strukturert, å har en høy arbeidsmoral.

 

Nå studerer jeg ved Høyskolen Kristiania hvor jeg tar en bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling. Jeg har nettopp avsluttet en spesialisering i DIG – digital markedsføring hvor jeg har vært med på å starte nettbutikk og denne bloggen. 

 

 

Min bakgrunn som entreprenør:  

Jeg startet min første bedrift når jeg var 21 år. Til nå har jeg lagt bak meg oppstart og salg av tre bedrifter og jobbet med flere ulike forretningsprosjekter. 

#Lager, logistikk og distribusjon. #Fashion og netthandel. #Foto og makeup.

 

Silje på hjemmebane:

Jeg liker og holde meg aktiv og ligger sjeldent på latsiden. Min mor er veldig delaktig i mitt liv. Hun er en av mine største forbilder som person, men også i jobb hvor hun er en svært god mentor og stor inspirator. Jeg har fått entreprenørskap implementert hjemmefra  i ung alder og interessen og nysgjerrigheten rundt hva vi mennesker kan få til fascinerer meg. Jeg bruker mye tid på å studere og finne smarte løsninger på problemer. 

 

Når jeg skal koble av liker jeg å svømme eller hører på lydbok. 

 

 

Follow by Email
Facebook
LinkedIn