Skolestart og blandet drops.

Det falt meg helt naturlig å la denne bloggen handle om digital markedsføring for nybegynnere. For det er nettopp det jeg er, en nybegynner i digital markedsføring.

I skrivende stund er jeg nettopp bikket 33 år. Jeg har lagt bak meg oppstart og salg av to bedrifter, jobbet med flere forretningsprosjekter og karret til meg to gasellepriser.

Det er jo fint det, men nå befinner jeg meg ett annet sted. Jeg er ikke noe ekspert og har heller aldri vært det. Nå skal jeg gjøre noe jeg virkelig ikke kan. Typ – jeg har ALDRI gjort dette før. Det er litt skummelt. 

I tillegg til dette har jeg innenfor seks år rukket å gifte meg, bli separert og få fire barn. Tvillingene Henrik og Didrik på 3 år, Sanna 4 år og Celina 5 år.

Jeg har liksom alltid fått det til, samtidig som jeg har tryna utallige ganger. Sånn skikkelig! 

Dette er den kule, fine, herlige gjengen min. Elsker dem herifra og til evigheten. <3<3<3<3

Nå går jeg andre året på KIF (kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling), som jeg har tatt vedsiden av jobb og familieliv. Jeg har alltid syntes det har vært spennene og oppriktig moro å jobbe kreativt, øyne mulighetene for forretninger. Det å identifisere behov, gripe muligheter og handle. Er noe som ligger iboende i meg. 

Når jeg begynte ved Høyskolen Kristiania – KIF, visste jeg allerede den gang at jeg skulle ta spesialisering i DIG (digital markedsføring). Det var noen som var kritiske til at jeg skulle kaste meg på skolebenken, men de fleste var positive. Spesielt min nærmeste familie, som støttet opp, motiverte og tilrettela for at jeg skulle få det til. 

Mamma har alltid sagt: Tro kan flytte fjell og jeg har flyttet mange fjell.

En ting er helt sikkert, digital markedsføring er kommet for å bli. Personlig vil jeg påstå at det er den viktigste nøkkelen til suksess. I dagens samfunn, hvor det meste går digitalt er du helt avhengig av å være tilgjengelig og synlig der kunden din er. Uansett hvem du er, eller hva du leverer av produkter og tjenester MÅ du å nå ut til kundene dine. Der er digitale kanaler helt genialt!  

Jeg føler meg så utrolig heldig som får gå på skole å lære om akkurat dette. Samtidig som jeg er litt redd for at jeg ikke vil klare det, litt sånn blandet drops. Uansett, semesteret er i gang. Vi har hatt to forelesninger og jeg SKAL lære meg dette. Gleder meg veldig til å dele med dere videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow by Email
Facebook
LinkedIn